DIENSTEN

Benieuwd wat Immediately voor jou als ondernemer kan betekenen? Op deze pagina vind je alle informatie omtrent mijn diensten!

 • WEBSITES

  Een mooie website is onmisbaar voor elk bedrijf. Hierop kan je namelijk duidelijk communiceren wat jouw bedrijf precies doet en wat je voor potentiële klanten kan betekenen. Samen gaan we kijken naar wat voor website het beste voor jou werkt en hoe we deze zo effectief mogelijk kunnen gaan indelen. Bovendien is het mogelijk om vervolgens zelf je website bij te gaan houden middels een zeer simpel systeem.

   

  Ben je van plan diensten en/of goederen te verkopen via een webshop, ook dit is geen probleem. Het is mogelijk om een compleet werkende webshop te maken waar onder andere ook iDeal betaling in is geïntegreerd. 

  Vanaf €300,-

 • HUISSTIJLEN

  Een logo, visitekaartjes, briefpapier en stickers. Een greep uit elementen die allemaal onder een huisstijl vallen. Als je een bedrijf begint wil je natuurlijk een professionele uitstraling, een mooie huisstijl is hier een onmisbaar onderdeel van. 

   

  Om te beginnen hebben we eerst een meeting waarin we gaan brainstormen welke uitingen en identiteit het beste bij jouw bedrijf passen, vervolgens zal ik op basis hiervan drie logo ontwerpen maken. Vanuit deze feedback zal ik de uiteindelijke huisstijl gaan ontwikkelen!.  

  Vanaf €250,-

 • SOCIAL MEDIA

  Social media is al een langere tijd een onmisbare schakel in een online marketing strategie. Het kan verschillende doelen dienen en middels het verspreiden van de juiste content kunnen er zeer effectieve resultaten behaald worden. Op basis van jouw doelstellingen maak ik een social media plan waarin we gaan kijken hoe we je doelstellingen kunnen realiseren middels organisch (onbetaald) en/of gepromote (betaald) content.

   

  Ook geef ik je de mogelijkheid zelf uw content te maken die in lijn ligt met de content die ik voor jou ontwikkel! 

  Vanaf €325,-

 • DESIGN

  Op zoek naar een flyer voor je evenement? Of wil je een brochure met daarin al je bedrijfsinformatie? Van alles is mogelijk op het gebied van grafisch vormgeven en dit hoeft ook nog niet eens duur te zijn. Kleine designs die ik snel af kan hebben kunnen al vanaf €30,- geleverd worden. 

   

  Vooraf geef ik je een indicatie hoe lang het duurt om een design te ontwerpen, zo heb je gelijk een idee wat dit gaat kosten en kunnen we snel schakelen om het design zo snel mogelijk te leveren! 

  Vanaf €30,-

 • BEDRIJFSFILMS

  Video is zeer krachtige content om je bedrijf te presenteren aan potentiële klanten. Middels een bedrijfsfilm kan je duidelijk overbrengen waar je voor staat met je bedrijf en wat je precies doet. 

   

  Op het gebied van bedrijfsfilms zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunnen we een langere bedrijfsfilm maken, maar er kan ook gekozen worden voor allemaal korte video's die we vervolgens delen op social media en andere kanalen. Het maken van een bedrijfsfilm is wel een tijdsintensief proces, maar dit zal zich op de lange termijn zeker terugbetalen! 

  Vanaf €450,-

Contact

Immediately

Jaimy van pelt

T: 06 - 37 37 26 78

E: info@immediately-marketing.nl

KVK: 71410155

BTW: NL224899594B01

 • Facebook Immediately
 • Instagram Immediately
 • LinkedIn Jaimy