• Jaimy van Pelt

"Mijn allereerste blog!"

Wat begon als een leuk idee is nu werkelijkheid geworden, ik wil mijn kennis en vaardigheden delen met anderen. Dit omdat ik vind dat iedereen wel iets van (online) marketing moet weten!


Ik ga daarom beginnen met bloggen. De komende tijd zal ik diverse artikelen gaan schrijven op het gebied van (online) marketing. Denk hierbij aan tips voor social media, uw website, het schrijven van teksten en de laatste trends.


Waarom zou je je kennis delen met anderen, dan word jij toch overbodig?

Dit zal ik niet alleen gaan delen middels mijn blog, maar ook door middel van nieuwsbrieven waarin ik documenten zal meesturen die ook ik gebruik bij mijn werk als (online) marketeer en vormgever. Nu hoor ik je denken: "Waarom zou je je kennis delen met anderen, dan word jij toch overbodig?". Dat is niet helemaal waar, het is voor een marketeer zeer moeilijk met iemand te communiceren die niet weet waar jij je mee bezig houdt. Als iemand weet wat de mogelijkheden zijn binnen de marketing, dan is het voor mij veel makkelijker werken en kan ik jou ook veel beter helpen!

Wil je nu dus ook via de mail op de hoogte worden gehouden van mijn blog en andere tips & tricks als eerste ontvangen? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de nieuwsbrief!


Mocht je zelf ideeën voor onderwerpen hebben waar je graag meer over wil weten? Contact mij dan via social media of mail naar info@immediately-marketing.nl en wie weet schrijf ik er binnenkort een blog over!
184 keer bekeken
Contact

Immediately

Jaimy van pelt

T: 06 - 37 37 26 78

E: info@immediately-marketing.nl

KVK: 71410155

BTW: NL224899594B01

  • Facebook Immediately
  • Instagram Immediately
  • LinkedIn Jaimy